Ny Nordjysk
Hos Grim tager køkkenet udgangspunkt i råvarer fra køkkenchefen Casper Nielsens fødegård Østergaard, som ligger i Vendsyssel. Her driver Caspers forældre, Carsten og Annette, mini-landbruget Graverens Grøntsager.
På de 2 hektar jord dyrker de omkring 45 forskellige slags grøntsager, og så har de en bestand af fritgående grise, lam og plymorock-kyllinger.
I restauranten har vi et stort åbent køkken, som giver mulighed for at følge med i tilberedningen og mærke den pulserende stemning i køkkenet.
Casper har bl.a. en fortid som kok hos Alchemist og Villa Vest. Stilen hos Grim er nordisk og i pagt med natur og sæson, og så elsker vi at grille.
Med Grim ønsker vi at skabe en spiseoplevelse, som er helt nede på jorden. Et sted hvor der er plads til alle, men hvor service, vin og mad er i top.
Køkkenchef Casper Nielsen plukker ærter på Østergaard